Naočare

Potreban Vam je oftalmološki pregled za naočare? Izaberite neki od dioptrijskih okvira u našoj ponudi i primetićete razliku!

Potrebne su Vam naočare?

            Više od sredstva za poboljšanje vida, pravilno izabrane naočare za vid mogu i moraju biti modni detalj, sredstvo za naglašavanje Vašeg stila. Pravilan izbor oblika i boje učiniće da Vaše lice postane zanimljivije i privlačnije. Izbor u centru za vid Nova Sfera garantuje da ćete izabrati naočare koje ćete sa radošću nositi, puni zadovoljstva pri svakom pogledu u ogledalo.

            Naočare za vid su najpopularnije optičko pomagalo današnjice, a često nam je potrebno u svim uzrastima. S polaskom u školu, deca često primećuju da lošije vide, kod odraslih se potreba za naočarima može javiti u bilo kom momentu, dok je to najčešće nakon 40te godine kada nam postaju potrebne naočare za čitanje.

            Ono što je najbitnije, kada primetite probleme sa vidom (zamućen vid pri gledanju na blizu ili daleko, glavobolje pri radu i slično ) neophodno je da se javite oftalmologu kako bi se uspostavila odgovarajuća dioptrija i izradile naočare. Zakažite na vreme oftalmološki pregled za naočare.

            U centru za vid Nova Sfera dostupno je sve na jednom mestu. Oftalmološka ordinacija sa vrhunskim stručnjacima i specijalizovana optička prodavnica gde možete kupiti dioptrijske naočare po specijalnim cenama, kao i renomiranih svetskih brendova.

            Sve najnovije modele dioptrijskih naočara, najpoznatijih svetskih brendova, kao i sve ostale naše proizvode i usluge nudimo Vam na dve lokacije u gradu. Posetite naše prodajne objekte, isprobajte više modela i odlučite se za one koje Vam najviše odgovaraju uz pomoć našeg stručnog i prijatnog osoblja.

 

Nadamo se uspešnoj saradnji sa vama, pri čemu ćete se uveriti zašto je najveći broj Kragujevčana odlučio da poverenje pokloni baš nama.

Vaš pouzdan oftalmolog punih 50 godina!

Budite slobodni i kontaktirajte nas.

Brendovi & robne marke naočara i dioptrijske plastike

#Naočare
Dolce & Gabbana, Ray Ban, Guess, Armani Exchange, Vogue, Police, Fila, Lara D, Furla, Cat, Carolina Herrera, Silhouette su neki od brendova naočara koje imamo u prodaji.

#DioptrijskaPlastika
Brendovi dioptrijske plastsike koje imamo u ponudi su Essilor, Hoya, Zeiss, Rodenstock, Pol, OKM, Gross Optic.

RENOMIRANI BRENDOVI BRENDOVI
Zakažite pregled